Un bărbat de 69 de ani din judeţul Vaslui a fost bătut pe stradă de un necunoscut, care i-a sustras 1.300 de lei. Sesizaţi de victimă, poliţiştii au găsit suspectul, în zona unui local, bărbatul fiind iniţial reţinut şi apoi arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Vaslui anunţă, duminică, reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Băceşti, bănuit de săvârşirea unei tâlhării calificate.

”La data de 28 octombrie 2023, ora 18:30, persoana bănuită de comiterea infracţiunii cercetate, prin folosirea violenţei (a lovit în mod repetat cu pumnul în zona feţei), a deposedat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Dumeşti, judeţul Vaslui, de o sumă de bani”, a transmis IPJ Vaslui.

Sursa citată a precizat că patrula de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti, deplasată în temeiul sesizării, a depistat, în scurt timp, un bărbat cu semnalmentele care au fost furnizate de către persoana vătămată, pe trotuarul din zona unui local de alimentaţie publică, în localitatea Băceşti.

”În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti. Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii infracţiunii, estimat la 1.300 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50%”, a mai transmis sursa citată.

Duminică faţă de bărbatul cercetat a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta, Judecătoria Vaslui a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.