O tânără de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital, vineri seară, cu fractură deschisă de craniu, după ce a fost lovită de un indicator rutier doborât de o maşină într-o intersecţie din municipiul Vaslui, în timp ce victima se afla pe trotuar, în dreptul unei treceri de pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, şoferul de 19 ani, din municipiul Vaslui, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii în sensul giratoriu din zona ICIL din cauza vizibilităţii reduse pe motiv că ar fi avut geamurile aburite după ce a ieşit de la o spălătorie din zonă. 

Astfel, tânărul aflat la volan a părăsit partea carosabilă şi a lovit indicatorul care semnaliza trecerea de pietoni din faţa Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. În cădere, semnul metalic de circulaţie a lovit o tânără de 19 ani care circula pe trotuar.

”Victima prezenta o fractură deschisă de craniu, cu hemoragie puternică şi evisceraţie de creier. Tânăra a fost transportată în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după zeci de minute de resuscitare, şansele de supravieţuire fiind reduse”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.