Un bărbat de 88 de ani din Deleni, judeţul Vaslui, a fost găsit carbonizat, după ce un incendiu a izbucnit, marţi seară, în locuinţa sa. Pompierii au intervenit timp de două ore şi jumătate pentru a stinge focul, care s-ar fi putut extinde şi la alte case.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Deleni, comuna Deleni. Încă din momentul apelului la numărul unic pentru situaţii de urgenţă exista posibilitatea ca proprietarul locuinţei să fie surprins în casa cuprinsă de flăcări”, a transmis, marţi seară, ISU Vaslui.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista pericol de extindere la alte locuinţe şi anexe gospodăreşti.
 
În casă, pompierii au găsit corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 88 de ani, proprietarul locuinţei.
 
Incendiul a fost stins după aproximativ două ore şi jumătate, fiind salvate locuinţele din apropiere. 
 
Potrivit ISU Vaslui, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o maşină de gătit lăsată să funcţioneze fără a fi supravegheată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.