Un TIR a căzut, luni, de pe un pod, în judeţul Vâlcea, după ce a lovit o betonieră pe DN 7. Şoferul a reuşit să iasă înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, dar a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 7, la Milcoiu.

”Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Milcoiu, km 157+ 50 m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o betonieră,  moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, căzând de pe pod, în râul Topolog”, a transmis IPJ Vâlcea.

Oliţiştii încearcă să stabilească acum cum s-a produs accidentul.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis că şoferul autotrenului s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie.

”Prezintă traumatism cranio-cerebral şi este evaluat de către echipajul SAJ. Pompierii militari asigura măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor”, a transmis ISU Vâlcea.

Tirul transporta gresie, iar traficul în zonă nu este afectat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.