Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că şi-a ucis fosta soţie, după ce a lovit-o de mai multe ori, iar apoi a strâns-o de gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. 
“La data de 16 iulie, în jurul orelor 16.00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, anunţă Poliţia.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat, marţi, Tribunalului Vâlcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.