Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal în cadrul căruia cercetează condiţiile decesului unei femei din localitatea Muereasca, despre care există suspiciunea că a murit după ce a fost muşcată de câinii pe care îi avea în propria gospodărie. Ea a fost găsită inconştientă şi a decedat la spital. Reprezentanţii unităţii medicale afirmă că ea era deja în stop cardio-respirator atunci când a fost adusă la spital, cu o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Femeia muşcată de câini a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. Managerul unităţii sanitare, medicul Dan Ponoran, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că bătrâna a ajuns la spital fiind adusă cu o maşină particulară, iar în momentul în care a fost coborâtă din autoturism se afla deja în stop cardio-respirator.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea anunţă, miercuri, că a deschis o anchetă în cadrul căreia face investigaţii cu privire la decesul unei femei în vârstă de 74 de ani din comuna Muereasca. Dosarul a fost deschis după ce, luni seară, fiul femeii a sunat la 112 cerând ajutor pentru mama sa, care nu mai răspundea la telefon.
 
”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19: 12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rrurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mama sa nu îi răspunde la telefon. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, ar fi fost muşcată de propriii câini, fiind găsită în stare de inconştienţă”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea.
 
Femeia a fost dusă imediat la spital, însă la scurt timp a decedat.
 
Dosarul deschis de poliţie vizează infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările în care a survenit moartea bătrânei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.