Autorităţile din Vrancea au căutat un bărbat de 49 de ani şi pe fiul său, de 12 ani, care au plecat pe un traseu montan şi nu au mai putut fi contactaţi de sâmbătă de la prânz. Ultima dată, cei doi anunţau că vor intra într-o pădure. Cei doi au fost găsiţi duminică, în stare bună, în apropierea unei cabane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Vrancea a anunţat că cele două persoane au fost găsite, duminică, la aproximativ 4 km de intrarea în rezervaţie.

Cei doi nu au fost răniţi, iar peste noapte s-au adăpostit în punctul cunoscut sub denumirea “Cabana la  Pândar”. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat a anunţat, sâmbătă noapte, Poliţia Vrancea că fiul său, de 49 de ani şi nepotul său, de 12 ani, au plecat  pe traseul montan din comuna Tulnici, sat Lepşa, în jurul orei 10:00 şi nu au mai revenit. 

Ultima oară cei doi au fost contactaţi telefonic sâmbătă, la ora 12:00, precizând că vor intra în pădure.

Imediat, au fost mobilizate echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi reprezentanţi ai unui club off-road care desfăşoară activităţi de căutare.

Verificările se desfăşoară atât în pădure, cât şi în zonele adiacente în vederea depistării celor doi, tată şi fiu.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.