Două maşini s-au ciocnit, duminică, în judeţul Vâlcea, iar nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 4 iunie 2023, în jurul orei 15:00, Poliţia Municipiului Drăgăşani a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că s-ar fi produs coliziune între o autoutilitară şi un autoturism pe DN 64, în localitatea Ioneşti”, a transmis IPJ Vâlcea.          

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.        
    
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: ISU Vâlcea a precizat că bilanţul final al accidentului arată că au existat 9 victime - 8 din accidentul rutier şi un aparţinător cu atac de panică.

Doi dintre răniţi sunt în stare gravă.

”Au fost transportate 5 la UPU de către 3 ambulante SAJ si un echipaj SMURD. Încă patru victime sunt evaluate la locul accidentului”, a mai transmis ISU Vâlcea. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în urma cu câteva minute la un accident rutier produs in localitatea Ionesti, sat Fiscalia, pe DN 64. În zona menţionată s-a produs coliziunea a doua autoturisme în care se aflau 8 pasageri”, anunţă, duminică, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că la faţa locului intervin mai multe autospeciale.  

”La accidentul rutier se deplasează şi autospeciala de transport pentru victime multiple de la Râmnicu Vâlcea. La faţa locului s-au constatat că un numar de 8 persoane evaluate au suferit leziuni, acestea primind îngrijiri medicale la locul intervenţiei”, a mai transmis sursa citată.

Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.