Poliţiştii caută un cetăţean pakistanez care a dispărut luni seară din Centrul cu regim închis de la Otopeni al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), unde era cazat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Imigrări, Ermina Mihai, a declarat, marţi, pentru News.ro că bărbatul de origine pakistaneză a dispărut în cursul serii de luni, însă nu se cunosc împrejurările în care s-a produs incidentul, în acest sens Inspectoratul declanşând un control.

Reprezentantul IGI a precizat că bărbatul nu avea drept de şedere în România şi urma să fie trimis în ţara de origine.

Potrivit unor reprezentanţi ai instituţiei, cetăţeanul pakistanez intrase în România în luna aprilie, după ce a trecut fraudulos frontiera, fără a avea asupra sa niciun document.

În lipsa actelor, bărbatul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că este cetăţean pakistanez. El a fost dus în centrul pentru refugiaţi de la Otopeni, unde era cazat în regim închis, în timp ce autorităţile au început procedurile de identificare a bărbatului, pentru a fi extrădat, iar această procedură era în curs.

Bărbatul a dispărut luni seară, în jurul orei 21.00, după ce ar fi sărit gardul centrului, iar reprezentanţii IGI au anunţat Poliţia, Jandarmeria şi Poliţia de Frontieră, existând suspiciuni că bărbatul ar vrea să iasă din ţară pe la Năldac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.