Un accident rutier în care a fost implicată o maşină s-a produs, marţi, pe Autostrada 3, în judeţul Prahova. Aututurismul în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe plafon, două persoane fiind încarcerate şi inconştiente. Medicii nu au reuşit să le salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Prahova a transmis că, în ciuda eforturilor depuse, cele două victime inconştiente nu au putut fi salvate, fiind declarat decesul.  

Diferenţa de nivel de la care a căzut maşina este de aproximativ 5 metri. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii prahoveni intervin pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare în urma producerii unui accident rutier pe A3, Km 56, sensul către Ploieşti”, anunţă, marţi, ISU Prahova.  

Sursa citată a precizat că în eveniment este implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă rupând parapeţii de protecţie.  

”Autoturismul se află căzut pe plafon şi la o diferenţă de nivel faţă de banda de rulare. În acesta se aflau 5 persoane, dintre acestea două au rămas încarcerate şi inconştiente”, a mai precizat ISU Prahova.  

Intervenţia este în dinamică, iar poliţiştii urmează a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.