Autorităţile din judeţul Cluj au activat, luni, Plan Roşu de Intervenţie, după ce muncitori de la o fabrică de mobilă din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare. Au fost evaluate 13 persoane, dar toate au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În cele din urmă, un număr de 13 persoane au fost asistate medical. Toate au refuzat transportul la spital. Echipajele se întorc la bază. Urmare a rezultatelor acestor evaluări a fost dezactivat Planul Eoşu de Intervenţie, la ora 14.00”, a mai transmis ISU Cluj. 

UPDATE: ”Au fost evaluate 14 persoane de către echipajele medicale. Din fericire, toate prezintă simptome uşoare. Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital. Până acum, niciuna nu a fost transportată la spital”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE: IGSU a precizat că este vorba despre o posibilă intoxicaţie cu o substanţă de curăţare, la o societate comercială  de prelucrare a mobilei. 

”Din informaţiile primite la acest moment, 12 persoane, conştiente şi coooerante, acuză stare de rău. 
Pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Cluj a fost activat Planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resursei medicale la faţa locului”, a transmis IGSU. 
 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic situat pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunţat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanţă”, a transmis, luni, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că toate cele 12 persoane sunt conştiente şi cooperante, acuzând stare de rău.

”Astfel, a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Spaţiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat”, a mai transmis sursa citată.

La misiune iau parte o autospecială cu apă şi spumă, 2 ambulanţe SMURD şi 3 echipaje SAJ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.