Un autoturism care circula pe autostrada A3 a ieşit de pe şosea, luni seară, şi s-a răsturnat, între localităţile Iernut şi Cheţani, judeţul Mureş. Două persoane aflate în maşină au primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la spital. Traficul rutier este oprit complet pe sensul spre Cheţani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - ”Victimele au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la UPU Târgu Mureş pentru investigaţii suplimentare”, a transmis ISU Mureş.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe A3, între localităţile Iernut şi Cheţani, sensul de mers către Cheţani.
 
Potrivit ISU Mureş, acolo s-au deplasat de urgenţă pompierii Detaşamentului Târnăveni cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2, pompierii Punctului de Lucru Luduş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut, precum şi elicopterul SMURD.
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
”În accidentul rutier a fost implicat un autoturism cu doi pasageri, care a pierdut controlul şi a părăsit calea de rulare a autostrăzii, răsturnându-se. Victimele au fost evacuate de către echipajul medical de pe elicopter şi li se acordă primul ajutor calificat”, a transmis sursa citată.
 
De asemenea, pompierii asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor. 
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul Iernut spre Cheţani. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.