O explozie a avut loc în urma unei acumulări de gaze la Şantierul Naval de la Orşova, judeţul Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite, fiind transporate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Orşova. Doi dintre răniţi au arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Reprezentanţii IGSU au precizat că, în urma evenimentului, au rezultat trei victime, dintre care două victime au arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului şi o victimă cu traumatism cranio-cerebral.
 
”Victimele sunt conştiente şi sunt transportate la spital cu 1 ambulanţă SMURD şi 2 ambulanţe SAJ”, au precizat oficialii IGSU. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, explozia nu a fost urmată de incendiu.
 
”Din datele pe care le avem, în urma exploziei care a avut loc la Şantierul Naval Orşova, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze şi nu a fost urmată de incendiu. Au intervenit un SMURD şi o ambulanţă SAJ. Autospeciala SMURD a preluat o victimă care are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. O altă victimă a fost preluată de SAJ, iar o a treia a fost dusă la spital de angajaţii şantierului”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Răniţii au fost transporaţi la UPU Orşova.
 
Urmează ca o anchetă să stabilească exact cum s-a produs explozia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.