Pompierii din judeţul Alba au intervenit, vineri seară, pentru salvarea unei persoane care este posibil să fi suferit un accident vascular cerebral. Intervenţia este dificilă, drumul fiind blocat de zăpadă. Un pompier aflat în timpul liber şi care se afla în zonă a luat pacientul cu maşina personală, 4x4, pentru a-l transporta la Ambulanţă. Pacientul, în vârstă de 24 de ani, a fost predat echipajelor medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pacientul, în vârstă de 24 de ani fost predat echipajului SMURD, conştient, fiind transportat în aceste momente spre CPU Cîmpeni”, a mai transmis ISU Alba.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Staţia de Pompieri Cîmpeni intervine pentru acordare prim ajutor medical la o persoană suspectă de AVC în satul Negeşti, comuna Scărişoara. Intervenţia este deosebit de dificilă din cauza distanţei mari şi a drumului blocat de zăpadă până la locul solicitării”, a transmis, vineri seară, ISU Alba.  

La caz se intervine cu o ambulanţă SMURD şi o autoşenilată cu capacitate mărita de trecere.  

”În proximitatea victimei este un pompier aflat în timpul liber care îl transportă cu maşina personală, 4x4, la întâmpinare cu forţele alocate”, a mai transmis ISU Alba.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.