Salvamontiştii din Prahova au găsut joi seară, bărbatul care s-a rătăcit încercând să ajungă pe Platoul Bucegi. El a sunat să ceară ajutor, dar nu a putut să spună clar unde se află, iar localizarea lui era foarte dificilă. Intervenţia a fost cu atât mai dificilă cu cât în zonă ploua şi era ceaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  ”În urmă cu căteva minute bărbatul a fost găsit în apropiere de Brîna Aeriană (o porţiune din traseul de coborâre din Creasta Văii Albe - n.r.). Urmează echiparea acestuia, efectuarea amarajelor şi începerea manevrelor de coborare”, a anunţat joi seară Salvamont România

- Potrivit Salvamont, o acţiune dificilă de căutare a unui bărbat blocat in Bucegi era în desfăşurare, joi seara.

"Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova caută de două ore în condiţii de ploaie şi ceaţă, un bărbat care vroia să ajungă pe Platoul Bucegi. Acesta s-a lăsat ghidat de google maps şi s-a rătacit", arată Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Bărbatul a sunat după ajutor, dar din păcate nu a putut să spună clar unde se află şi localizarea acestuia este foarte greu de stabilit, de aceea misiunea salvatorilor este şi mai dificilă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.