Echipaje de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi Olt au intervenit, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă din comuna Diculeşti, judeţul Vâlcea. Nu au fost surprinse persoane în interiorul imobilului, însă patru adulţi şi doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. O persoană a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea anunţă că şase persoane au primit îngrijiri medicale în urma incendiului. Una dintre acestea a fost transportată la spital, având un traumatism cranio-cerebral. Încă una a suferit o intoxicaţie cu fum, numărul celor intoxicaţi ajungând astfel la trei. Asemenea celorlalţi doi pacienţi intoxicaţi cu fum, acesta a refuzat transportul la spital.
 
Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un coş de fum deteriorat, au stabilit specialiştii de la ISU Vâlcea.
 
Focul a distrus acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, construit din lemn cu învelitoare din tablă. Pompierii au salvat, prin intervenţia lor, locuinţa şi bunurile existente în interior, precum şi casa de locuit învecinată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul, izbucnit miercuri după-amiază, a cuprins o casă din localitatea Diculeşti, satul Băbeni Olteţu.
 
Acolo au intervenit pompierii militari vâlceni şi cei olteni cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Gărzii de Pompieri Măciuca, şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Pompieri Balş a ISU Olt.
 
La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, existând posibilitatea extinderii flăcărilor la întreaga casă.
 
Persoanele aflate în imobil la momentul izbucnirii focului, respectiv doi adulţi şi doi copii, au reuşit să iasă, însă au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre aceştia au suferit intoxicaţii uşoare cu fum, iar alţi doi au făcut atac de panică. Toţi patru au refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.