Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova, iar focul se manifestă generalizat la o hală şi a cuprins 3 autoturisme şi un autotren. Două persoane au suferit arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI UPDATE - Prahova: Muncitorii răniţi în incendiul de la Colceag au arsuri de gradele 3 şi 4 / Ambii au căile aeriene afectate / Unde vor fi trataţi pacienţii

 

UPDATE: ”Începând cu ora 21.23 incendiul este lichidat”, a transmis ISU Prahova. 

UPDATE: ”În apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 tone de combustibil. Se acţionează pentru răcirea acestora”, a transmis Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă. 

Incendiul este localizat, iar pompierii au transmis că nu sunt locuinţe în zonă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din ţiţei din satul Inotesti, localitatea Colceag. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală”, a transmis, luni seară, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că  au mai fost cuprinse de foc 3 autoturisme şi un autotren.

”Din nefericire, sunt şi două victime cu arsuri. Este vorba despre doi bărbaţi cu arsuri de gradul 3 şi 4 pe 80% suprafaţa corporală”, a mai precizat ISU Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de stingere şi echipaje medicale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.