Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova, iar focul se manifestă generalizat la o hală şi a cuprins 3 autoturisme şi un autotren. Două persoane au suferit arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI UPDATE - Prahova: Muncitorii răniţi în incendiul de la Colceag au arsuri de gradele 3 şi 4 / Ambii au căile aeriene afectate / Unde vor fi trataţi pacienţii

 

UPDATE: ”Începând cu ora 21.23 incendiul este lichidat”, a transmis ISU Prahova. 

UPDATE: ”În apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 tone de combustibil. Se acţionează pentru răcirea acestora”, a transmis Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă. 

Incendiul este localizat, iar pompierii au transmis că nu sunt locuinţe în zonă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din ţiţei din satul Inotesti, localitatea Colceag. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală”, a transmis, luni seară, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că  au mai fost cuprinse de foc 3 autoturisme şi un autotren.

”Din nefericire, sunt şi două victime cu arsuri. Este vorba despre doi bărbaţi cu arsuri de gradul 3 şi 4 pe 80% suprafaţa corporală”, a mai precizat ISU Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de stingere şi echipaje medicale.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.