Un incendiu generalizat se manifestă, joi, la o clădire din Baloteşti, în apropierea DN 1. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Traficul pe DN 1 este îngreunat, fiind la faţa locului echipaje de Poliţie pentru dirijarea circulaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Centrul Infotrafic anunţă că, în imediata apropiere a DN1 Bucureşti-Ploieşti, între localităţile Baloteşti şi Săftica, judeţul Ilfov, a izbucnit un incendiu pe o suprafaţă de 400 de mp, la un imobil dezafectat tip P+1.

”Nu există pericol de propagare şi nu sunt persoane rănite.  Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe banda a doua, fiind echipaje de poliţie la dirijare”, a transmis Infotrafic. 

Se estimează ca circulaţia să se reia, în condiţii normale, în 30-45 de minute.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Incendiu generalizat produs la o clădire de tip P+1 în Baloteşti, în imediata apropiere a DN1. Arde în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţu”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au precizat că nu există victime şi nu există posibilitatea de propagare a incendiului.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu şase autospeciale de stingere, echipaje SMURD şi descarcerare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.