Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite, în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe DN 2, în Vrancea, şi în care au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 2, la ieşirea din municipiul Adjud către Domneşti, fiind implicate două autoturisme. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, trei dintre victimele accidentului au decedat.

Alte cinci persoane implicate în accident şi care au fost rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spitale din Adjud şi Focşani. Doi dintre răniţi sunt în stare gravă, fiind preluaţi în stare de inconştienţă.

Primele informaţii transmise de reprezentanţii ISU Vrancea arătau că în urma impactului au fost rănite opt persoane, trei dintre ele fiind în stare critică, fără semne vitale. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD din Adjud, Panciu şi Focşani.

În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 2, între localităţile Domneşti-Târg şi Adjud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.