Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, într-un apartament situat într-un bloc din Constanţa, 28 de persoane fiind evacuate din clădire. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, un bărbat, proprietarul apartamentului, fiind transportat la spital cu arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au precizat că, în total, au fost asistate medical cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie, iar proprietarul apartamentului a fost dus la spital cu arsuri la picioare.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, joi după-amiază, despre producerea unui incendiu la un apartament într-un bloc situat pe strada Pescarilor din municipiul Constanţa. Acolo s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă, autoscara, un echipaj de descarcare, autospeciala de transport victime multiple şi o ambulanţă. 
 
În urma incendiului, a ars bucătăria apartamentului pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi, iar locuinţa a fost afectată de fum şi de apă.
 
De asemenea, au fost evacuate 28 de persoane din bloc, dintre care 16 bărbaţi şi 12 femei.
 
Două persoane primesc îngrijiri medicale din partea echipajului de pe Ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.