Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în urma consumului de alcool, iar până în prezent au fost duse la audieri 37 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool.
 
Conflictul a fost aplanat de forţele de intervenţie.
 
Până în prezent, 37 de persoane au fost duse la audieri.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Poliţia Capitalei a anunţat că duminică seară, în jurul orei 20.45, a fost sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în Sectorul 5 se desfăşoară un conflict între mai multe persoane.
 
Acolo s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi.
 
Mai multe persoane au fost imobilizate şi sunt duse la audieri.
 
Totodată, a fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite.
 
Poliţiştii vor stabili de la ce a izbucnit conflictul şi vor identifica persoanele care au participat, urmând a fi dispuse masurile legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.