Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul şi apoi a spart un geam pentru a intra în clădire. Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie. Bărbatul, care ar fi cetăţean irlandez, a fost prins în scurt timp din cauza zgomotului făcut când a spart geamul şi nu a forţat niciun birou. Acesta a fost reţinut pentru distrugere şi violarea sediului profesional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cetăţeanul irlandez prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, unde a intrat după ce a sărit gardul şi a spart un geam,  a fost reţinut pentru distrugere şi violarea sediului profesional. 
 
UPDATE - Conform unor surse, bărbatul este cetăţean străin, primele informaţii arătând că este irlandez. El a intrat în clădire pe la demisol, dar a fost prins imediat după ce a spart geamul, întrucât a făcut zgomot. Niciun birou nu a fost forţat, afirmă sursele citate.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire", a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie.
 
În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.