Un accident rutier a avut loc pe DN6, în zona localităţii Topleţ, la limita judeţului Caraş-Severin cu Mehedinţi. În accident au fost implicate 3 maşini, o autoplatformă şi un autocar. Un om a murit. Traficul rutier este restricţionat în zonă. În urma accidentului două persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: În urma accidentului două persoane au fost transportate la spital de echipajele venite în sprijin din judeţul Mehedinţi. Alte două au refuzat transportul la spital.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ: ”În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, limita cu judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului o persoană a decedat.

”În acest moment echipajele de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează. Traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.