Cadavrul unei fete a fost găsit, duminică, într-un parc din Mangalia, pe trupul neînsufleţit fiind observate urme de violenţă. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Potrivit www.replicaonline.ro, victima este o fată de 12 ani.
 
Unii localnici povestesc că fata ar fi fost agresată sexual şi este aproape imposibil de recunoscut, fiind desfigurată.  
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Potrivit sursei citate, cadavrul prezenta urme de violenţă.
 
În cauză cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.