Un cioban a fost atacat de un urs în satul Păltiniş din comuna Gura Teghii, judeţul Buzău, el fiind transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău cu multiple leziuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit medicului Adrian Zoican, şeful UPU al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, a fost preluat un pacient din Gura Teghii, în vârstă de 48 de ani, cu stare generală bună, prezentând multiple leziuni produse prin muşcătură de urs la nivelul antebraţului şi al coapsei drepte. De asemenea, el are o plagă superficială excoriată pe obrazul ddrept.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului judeţului Buzău, atacul ar fi avut loc la o stână situată într-o pădure pe raza satului Păltiniş, după ce un urs a atacat iniţial o oaie, iar ciobanul a încercat să intervină pentru salvarea acesteia.

Un echipaj SMURD a ajuns deja la locul incidentului şi l-a preluat pe bărbat, care este conştient, cooperant şi prezintă excoriaţii la nivelul membrelor superioare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.