Pompierii intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru locuinţe din Sectorul 5. Focul se manifestă la acoperişuri, iar în poduri sunt depozitate materiale combustibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul se manifestă la nivelul acoperişurilor, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

”În podurile locuinţelor sunt depozitate materiale combustibile. Două persoane cu atac de panică asistate medical, fără a fi transportate la spital”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un grup de 4 locuinţe situate pe intrarea Hereşti, sector 5, Bucureşti. S-a realizat dispozitiv circular de intervenţie”, a transmis, vineri seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că se acţionează pentru localizarea incendiului.

Pompierii anunţă că au fost alertate 11 autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare la înălţime şi 1 ambulanţă SMURD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.