Pompierii au avut, până marţi, la ora 10.00, 61 de intervenţii în Bucureşti şi Ilfov pentru îndepărtarea unor copaci, stâlpi şi elemente de construcţie afectaţi de vântul puternic. Un număr de 32 de autoturisme au fost avariate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, până astăzi ora 10:00, ISU B-IF a gestionat 61 de intervenţii (54 în Bucureşti şi 7 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 41 de copaci, 12 elemente de construcţie, 6 stâlpi, 1 cablu de electricitate şi 1 semafor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Astfel, au fost avariate 32 de autoturisme.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 23 de intervenţii (20 în Bucureşti şi 3 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 15 copaci, 5 elemente de construcţie, 2 stâlpi şi 1 semafor”, a transmis, marţi dimineaţă, ISU Bucureşti-Ilfov, pe baza datelor de la ora 6.00.

În urma acestor incidente, au fost avariate 8 autoturisme.

Nu au fost înregistrate victime.

Marţi dimineaţă, se intervine pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil pe străzile Anastasiu Constantin, Roşia Montana, Arhitect Hârjeu şi Aleea Sălaj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.