Autorităţile au intervenit, luni, după ce s-a primit o ameninţare cu dispozitiv exploziv care vizează o instituţie din Sectorul 4, respectiv Curtea de Apel Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Activitatea de verificare s-a încheiat. Nu se confirmă aspectele sesizate”, a transmis Poliţia Capitalei. 

UPDATE: Poliţiştii au aplicat restricţii de trafic pe Splaiul Independenţei, de la Naţiunile Unite pănă la Piaţa Unirii. 

UPDATE: Ameninţarea vizează Curtea de Apel Bucureşti. 

În zonă au fost impuse restricţii de circulaţie, iar clădirea este evacuată pentru efectuarea verificărilor. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 24 aprilie 2023, în jurul orei 11.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o instituţie publică din Sectorul 4, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenţi specialişti pirotehnişti pentru efectuarea de verificări specifice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.