O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake. Autorităţile au evacuat zona, restricţionând traficul. Echipe pirotehnie ale SRI au intervenit, iar la finalul verificărilor s-a constatat că nu există niciun dispozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma efectuării controlului pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Activitatea în centrul comercial a fost reluată”, a transmis Poliţia Română. 

Sursa citată a precizat că au fost ridicate restricţiile de trafic. 

UPDATE - Poliţişti ai Secţiei 12 şi Brigăzii Rutiere-DGPMB au evacuat persoanele din centrul comercial şi au restricţionat traficul.

Specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi din cadrul Serviciului Român de Informaţii fac verificări în complexul comercial.

UPDATE - SRI a transmis că, în urma unei sesizări primite printr-un e mail, prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă.

”Alături de echipajele Poliţiei, s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie”, mai precizează Serviciul Român de Informaţii. 

STIREA INIŢIALĂ - Centrul Comercial Park Lake este evacuat, după ce Poliţia a primit pe mail o ameninţare cu bombă care vizează acest centru comercial.

Poliţia a intervenit imediat şi evacuează zona, fiind vorba de o procedură legală, în astfel de situaţii. La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIIAS). 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.