Un tobogan gonflabil instalat în Sectorul 5 s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, din cauza vântului, patru copii cu vârste între 4 şi 10 ani fiind răniţi. Ei au fost transportaţi la spital, împreună cu părinţii lor. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat. Poliţiştii au solicitat, de îndată, la faţa locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinşi în interiorul acestuia”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
În urma verificărilor, au fost găsiţi patru copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, răniţi uşor, care au necesitat îngrijiri medicale.
 
Cei patru copii, însoţiţi de părinţii acestora, au fost transportaţi la unităţi medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.
 
Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 17, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.