Un bărbat din judeţul Suceava, care era dat în urmărire întrucât fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracţiuni rutiere, furt şi fapte de violenţă, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Petea, judeţul Satu Mare, când încerca să intre în ţară ascuns într-o maşină, printre haine şi bagaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, marţi după-amiază, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean român în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Suceava, care conducea un autoturism înmatriculat în România.

În maşină a fost găsit, pe bancheta din spate, sub bagaje şi haine, un bărbat - D.B., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Suceava - care este căutat de autorităţile din România pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, pentru furt calificat, loviri şi alte violenţe. Pe numele acestuia a fost emis, de către Judecătoria Suceava, un mandat european de arestare şi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul are de executat cinci ani de închisoare, acesta fiind motivul pentru care a încercat să se sustragă de la controlul de frontieră. Mai mult, asupra lui a fost descoperit şi un permis de conducere care nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond ale unui document autentic, fiind fals.

Acum, bărbatul este cercetat şi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fiind predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Judeţene Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Totodată, tânărul aflat la volanul maşinii este cercetat pentru complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.