Un bărbat cu un pistol ce părea a fi de jucărie a intrat luni în sediul unei bănci din Bucureşti. Bărbatul a cerut bani şi a părăsit clădirea după ce a fost refuzat şi a părăsit clădirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, în jurul orei 15:00, Secţia 17 Poliţie au fost sesizată cu privire la faptul ca la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce părea a fi de jucărie.  Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunându-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără să sustragă bani sau alte valori.”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti în vederea identificării autorului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.