Un bărbat care şi-a agresat soţia, aceasta sesizând autorităţile, este primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere, în judeţul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 3 octombrie 2022, Poliţia Oraşului Podu Iloaiei, din cadrul I.P.J. Iaşi a fost sesizată direct de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată de către soţul ei, în timp ce se aflau la domiciliu. Poliţiştii au efectuat verificări, bărbatul bănuit de comiterea agresiunii fiind depistat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei”, a transmis, luni, IPJ Iaşi.  

Sursa citată a precizat că a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică. 

Cercetările sunt continuate de către sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. 

La finalul săptămânii trcute, dspozitive similare au fost folosite în Capitală şi în judeţul Mureş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.