Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost rănit în urma unei explozii produse într-un centru comercial din Focşani. Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, din primele informaţii a explodat un telefon mobil. O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) se află, joi, la locul exploziei produse într-un centru comercial din Focşani, pentru a investiga cauzele deflagraţiei în urma căreia un om a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Explozia produsă în mall-ul din Focşani, soldată cu un rănit, a afectat tavanul cinematografului; toate persoanele din centrul comercial, evacuate

Tavanul sălii de cinema din mall-ul din Focşani în care s-a produs o explozie soldată cu un rănit, joi la prânz, a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, reprezentanţii ISU Vrancea evacuând toate persoanele aflate în centrul comercial.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un apel la 112 a anunţat, joi, în jurul orei 12.10 că o explozie s-a produs în zona cinematrografului din mall-ul aflat pe şoseaua de centură a oraşului Focşani.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea: o ambulanţă SMURD, una de descarcerare, precum şi o autospecială de stins incendii, potrivit purtătorului de cuvânt al instituşiei, Cristina Duţă.

”A fost identificat acolo un bărbat care a suferit leziuni la nivelul mebrelor superioare şi la nivelul feţei. Acesta a fost preluat de o ambulanţăc are l-a transportat la spital”, a declarat Cristina Duţă.

În urma exploziei, tavanul cinematografului a fost afectat pe o suprafaţă de 200 - 250 de metri pătraţi, iar întreg centrul comercial a fost evacuat, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

Potrivit directorului Seriviciului de Ambulanţă (SAJ) Vrancea, Vitalie Beţişor, bărbatul rănit a declarat iniţial că i-a explodat telefonul. Ulterior, acesta şi-a schimbat declaraţia.

”A spus iniţial că de la un telefon mobil, apoi revine, nu si aduce aminte. S-ar părea că are probleme psihice. Nu am certitudinea exactă, însă. Nu ştim cauze." a declarat directorul SAJ Vrancea, Vitalie Beţişor.

Potrivit directorului SAJ, bărbatul rănit are 24 de ani şi este conştient.

UPDATE: Echipa pirotehnică a SRI, la locul exploziei din Focşani

"Referitor la incidentul de la mall- ul din Focşani, a fost anunţată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la faţa locului şi investighează. Deocamdată nu àvem informaţii despre deflagraţie", au declarat reprezentanţii SRI.

Explozia s-a produs joi la prânz, în sala de cinema a unui centru comercial din Focşani, potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Vrancea, Vitalie Beţişor.

”Două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţişor.

Potrivit sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai declarat că bărbatul este conştient, cooperant şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea.

Totodată, sursa citată a mai menţionat că nu au mai fost rănite alte persoane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.