Un bărbat de aproximativ 45 de ani a căzut, vineri seară, în Dâmboviţa, la stăvilarul Ciurel, el fiind scos de un paramedic SMURD care a sărit în apă după el, până la sosirea scafandrilor. Ulterior, bărbatul, care era insconştient, a fost supus manevrelor de resuscitare, fiind transportat la Spitalul Universitar din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat a căzut, vineri seară, în Dâmboviţa, la stăvilarul Ciurel, acolo fiind trimise două echipaje SMURD şi scafandrii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, întrucât victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, se afla departe de mal şi nu putea ieşi din apă, iar echipajul de scafandri era în drum spre caz, un membru al echipajului SMURD a sărit în apă şi l-a adus la mal, ajutat de ceilalţi membri ai echipajului.

Victima a fost scoasă din apă inconştientă, fiind făcute manevre de resuscitare. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar.

ISU menţionează că paramedicul care a sărit în apă după victimă, Sorin Cobzaru, este de la echipajul SMURD Bujoreni, el aflându-se în ambulanţa SMURD pentru a evita hipotermia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.