Salvamontiştii din Caraş-Severin caută, duminică seară, un turist străini care s-a rătăcit de grupul cu care parcurgea pe schiuri un traseu montan, salvatorii spunând că nu pot lua legătura cu el pentru că nu îi mai funcţionează telefonul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont, la această oră este în derulare o acţiune pentru recuperarea unui turist rătăcit în zona Ţarcu-Cuntu. Alături de alţi doi turişti străini, bărbatul parcurgea pe schiuri un traseu montan şi a fost surprins de ceaţă şi de lăsarea întunericului, rătăcindu-se de restul grupului. 

"Salvamontiştii au coordonatele traseului parcurs, dar nu pot lua legătura cu bărbatul întrucât telefonul nu îi mai funcţionează, dar speră să îl găsească rapid astfel încât acesta să nu fie afectat de gerul de peste noapte", afirmă reprezentanţii Salvamont. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.