Traficul rutier este întrerupt, duminică la prânz, pe sensul de mers dinspre Tunari către autostrada A3, pe Centura Capitalei, din cauza unui accident rutier, după ce o autoutilitară oprită pe carosabil a fost lovită din spate de un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că la această oră (13:00), în judeţul Ilfov, pe DN Centura Bucureşti, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers dinspre Tunari către autostrada A3, din cauza unui accident. O autoutilitară (care era imobilizată pe carosabil) a fost lovită din spate de un autoturism.

Potrivit sursei citate, la ora actuală, în judeţul Gorj, pe DN67C Novaci - Rânca, ninge abundent între kilometrii 27 şi 34. Deoarece a început să se depună zăpadă pe carosabil, se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

De asemenea, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens la ora transmiterii acestei ştiri, maşinile circulând cu viteză redusă de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, pe sensul de mers Braşov  -  Bucureşti, iar în sens invers între Poiana Ţapului şi Buşteni.

Infotrafic mai informează că din cauza ceţii vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri pe DN28, în judeţul Iaşi, dar şi pe DN2 Focşani - Râmnicu-Sărat, în judeţul Vrancea. În judeţul Olt, pe DN65, între Găneasa şi Pădurea Sarului, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, dar şi de ninsoare în zona montană înaltă şi la condiţii de formare a poleiului, valabilă până duminică, la ora 20:00, dar şi atenţionări nowcasting de ceaţă pentru judeţele Cluj, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava.

În aceste condişii, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze corespunzător luminile (de întâlnire, respectiv de ceaţă, dacă ceaţa este densă).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.