Traficul rutier pe autostrada A1 Deva-Sibiu, blocat, vineri, în zona municipiului Sebeş, din judeţul Alba, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, iar două persoane şi-au pierdut viaţa şi alta a fost rănită, a revenit la normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe sensul spre Sibiu al autostrăzii A1 Deva - Sibiu, la kilometrul 311, în zona municipiului Sebeş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că un autoturism a lovit din spate un TIR care, în urma impactului, a ricoşat într-o altă maşină.

Potrivit Centrului Infotrafic al poliţiei române, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta a fost rănită.

Traficul pe A1, în zona producerii accidentului, a fost blocat, fiind deviat provizoriu pe DN7 (DE68).

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zona unde a avut loc accidentul, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1, Deva - Sibiu, a revenit la normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.