Traficul pe DN 7, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, se desfăşoară duminică dimineaţă pe o singură bandă, după ce motorina scursă de la un vehicul care a lovit parapetul a format o peliculă pe carosabil provocând derapajul altor două maşini, fără a se înregistra victime, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În judeţul Vâlcea, pe DN7, la kilometrul 202, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi (în zona Cârligu Mic), traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, deoarece pe partea carosabilă există o peliculă de motorină, care provine de la un autoturism", informează Poliţia.

Conform poliţiştilor, într-o curbă, vehiculul a derapat şi a lovit parapetul. Ulterior, încă două autoturisme au derapat pe pata de motorină şi au suferit avarii. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Circulaţia va fi reluată normal după ce carosabilul va fi curăţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.