Circulaţia pe sensul către Buzău al DN 2 se desfăşoară îngreunat, în coloană, luni după-amiază, între localităţile Slobozia Bradului, din judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, din judeţul Buzău. La sfârşitul lunii februarie, în centrul municipiului Râmnicu Sărat o bucată de asfalt s-a surpat pe DN 2, formându-se un crater în care au fost descoperite pivniţe din secolul al XVIII-lea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autoturisme, dar şi al unei surpări care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie, circulaţia rutieră pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focşani-Buzău se desfăşoară îngreunat, în coloană, între localităţile Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, judeţul Buzău.

În prezent, traficul rutier se desfăşoară astfel: pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului, iar dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău, respectiv sensul opus.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La sfârşitul lunii februarie, o bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat, de pe DN 2, iar o maşină a căzut în groapa formată, traficul rutier în zonă fiind închis. După câteva ore, autoturismul Opel căzut în groapa formată a fost scos cu ajutorul unei macarale.

Recent, arheologii au finalizat cercetările în cazul gropii formate pe DN 2, stabilind că sub asfalt se află o pivniţă care nu este mai veche de secolul al XVIII-lea, iar raportul a fost trimis Comisiei zonale pentru a decide ce ar trebui făcut în zonă. Directorul Muzeului Judeţean Buzău spunea că se ia în calcul ca groapa să fie acoperită temporar cu nisip, fiind exclusă însă turnarea de ciment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.