Un tânăr de 23 de ani care a făcut scandal într-un local din judeţul Maramureş a fost plasat sun control judiciar. El este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi ameninţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Şomcuta Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr implicat în scandalul produs duminică,  în  satul Berchezoaia. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au dispus reţinerea unui tânăr de 23 de ani, din Satu Mare. Astăzi, faţă de cel în cauză a fost luată măsura controlului judiciar”, a transmis, miercuri, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, sub supravegherea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi ameninţare.

Duminică, în jurul orei 18.00, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost solicitaţi să intervină la un scandal produs între mai multe persoane într-un local din satul Berchezoaia.

”Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 24 şi 32 de ani, din Baia Mare şi judeţul Satu Mare, ar fi provocat scandal, având asupra lor obiecte periculoase şi ar fi adresat ameninţări persoanelor din incinta localului”, anunţau atunci poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.