Un tânăr de 18 ani a fost transportat la spital, joi seară, după ce a fost înţepat în spate cu un obiect ascuţit de o persoană neidentificată, care a reuşit să fugă, fapta având loc în faţa unei cofetării din Craiova. Anchetatorii spun că rana tânărului nu este gravă, dar îl caută pe agresor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, joi seară, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost înţepat în spate, cu un obiect ascuţit, în zona unei cofetării din faţa unui parc din Craiova.

Conform primelor verificări, tânărului respectiv ar fi avut o altercaţie cu un alt bărbat, iar acesta s-a supărat şi l-a înţepat în spate. Agresorul a reuşit să fugă, el fiind căutat în prezent de poliţişti.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, rana suferită fiind superficială.

Poliţiştii Secţiei 2 continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorului pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.