O femeie şi cei doii copii ai ei, în vârstă de 7 ani şi 10 ani, au fost accidentaţi, luni, pe o trecere pentru pietoni din municipiul Suceava, de către un biciclist care nu le-a acordat prioritate. Bărbatul avea o alccoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, în jurul orei 14:20, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe strada Calea Unirii, din mun. Suceava. Echipajul rutier deplasat la faţa locului a constat faptul că un biciclist în vârstă de 55 ani din mun. Suceava care circula pe partea carosabilă, în momentul în care a ajuns la o trecere pentru pietoni semnalizata corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unei femei şi celor doi copii ai acesteia de 7 şi 10 ani, care se aflau în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal, acrosandu-i”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că în urma evenimentului a rezultat vătămarea uşoară a celor trei pietoni.

”Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus şi la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, biciclistul urmând a fi sancţionat şi contravenţional cu amendă în valoare de pana la 3.300 lei pentru conducerea bicicletei sub influenţa alcoolului”, a mai transmis Poliţia Suceava.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.