Mai multe persoane care acopereau cu grafitti peretele unui magazin din municipiul Sibiu au fost surprinse de camerele de supraveghere din oraş. Suspecţii au fost prinşi în flagrant, iar şase persoane din judeţele Sibiu, Tulcea, Gorj, Ilfov şi municipiul Bucureşti sunt cercetate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când cetăţenii Sibiului se odihnesc, poliţistul local de la supraveghere video priveşte oraşul prin monitoarele instalate pe biroul său. Astfel, în dimineaţa zilei de duminică, la ora 1:30 AM, camerele au surprins în Parcul Piaţa Cluj, opt persoane care acopereau cu grafitti peretele unui magazin”, a transmis, marţi, Primăria Sibiu.  

Sursa citată a precizat că în zona indicată au sosit două patrule ale Poliţiei Locale, care i-au surprins asupra faptului, cei opt cetăţeni fiind reţinuţi si predaţi unui echipaj de Poliţie. 

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Sibiu au precizat că se fac cercetări faţă de 6 persoane.  

”La faţa locului, poliţiştii din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat 6 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, din judeţele Sibiu, Tulcea, Gorj, Ilfov şi din municipiul Bucureşti. Poliţiştii sibieni efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă, cu menţiunea că, până în prezent, la nivelul I.P.J. Sibiu, nu s-a înregistrat nicio plângere care să vizeze săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a transmis IPJ Sibiu.  

 

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.