Poliţiştii au făcut, marţi, percheziţii la Mediaş, judeţul Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul medical, prejudiciul fiind estimat la un milion de lei. În perioada 2015 – 2018, trei persoane ar fi obţinut venituri pe care nu le-ar fi evidenţiat în contabilitate, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Sibiu, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au făcut, marţi, două percheziţii domiciliare în municipiul Mediaş, într-un dosar de evaziune fiscală.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2018, trei persoane, cu vârste între 40 şi 50 de ani, din municipiul Mediaş, ar fi obţinut venituri din prestări servicii de consultanţă medicală pe care nu le-ar fi evidenţiat în contabilitate, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale, în cauză fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei”, au anunţat poliţiştii din Sibiu. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente extracontabile şi aproximativ 193.000 de lei.

La acţiuni au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.