Doi copii de şase ani din judeţul Sibiu au fost răniti la mâini, luni, după ce s-au jucat cu petarde, iar acestea au explodat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Sibiu au trimis, luni, un echipaj în localitatea Vurpăr, unde doi copii de 6 ani, jucându-se cu petarde, au suferit traumatisme prin explozie ale mâinilor.

”Primul copil cu un tramatism sever mâna stângă,cu afectarea a trei degete, iar al doilea cu afectare mai uşoară a mâinii”, au transmis oficialii SAJ.

Potrivit acestora, după acordarea primului ajutor, echipajul SAJ  a plecat spre spital, iar pe drum a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic.

”Un echipaj ISU cu medic a plecat la întâlnire şi apoi a însoţit echipajul SAJ, asistând copii până la sosirea la CPU Luther (Spitalul de Pediatrie Sibiu – n.r.)”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.