Un copil de şapte ani a fost accidentat, joi, de o autoutilitară, în localitatea Iacobeni, judeţul Sibiu, fiind prins sub aceasta. El a fost scos de echipajul de descarcerare, fiind inconştient, şi i s-au făcut manevre de resuscitare. Acestea nu au dat rezultat, fiind declarat decesul copilului. Poliţiştii au stabilit că băiatul s-ar fi agăţat de bena camionetei şi s-a dezechilibrat când şoferul a dat cu spatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La faţa locului a ajuns elicopterul SMURD de la Tg. Mureş, însă în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale, băiatul în vârstă de 7 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel medicii de la faţa locului au declarat decesul acestuia”, a transmis ISU Sibiu.

În consecinţă, la nivelul Poliţiei Oraşului Agnita s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele exacte în care s-a produs acest eveniment, a arătat, la rândul său, IPJ Sibiu.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

UPDATE - ”În localitatea Iacobeni, pe o stradă secundară, un băieţel în vârstă de 7 ani s-a agăţat de bena unei autoutilitare după ce şoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub una dintre roţi”, a precizat IPJ Sibiu.

FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu
Copilul a fost preluat de echipajele medicale în stare gravă. 
 
Şoferul autoutilitarei este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Mureş. Rezultatele testărilor alcooltest şi drugtest sunt negative.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Sibiu, pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în localitatea Iacobeni, la un accident rutier unde un copil în vârstă de 7 ani a fost lovit de o autoutilitară. Acolo s-au deplasat de urgenţă două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SAJ.

”Copilul a rămas blocat sub maşină, inconştient. S-au efectuat manevre de descarcerare, iar echipajele medicale au început de urgenţă manevrele de resuscitare, copilul fiind în stop cardio-respirator. La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Tg. Mureş”, a transmis sursa citată.

Intervenţia este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.