Porturile Constanţa Sud şi Mangalia au fost redeschise, în noaptea de luni spre marţi, după ce operaţiunile fuseseră sistate din cauza vântului care a suflat cu viteze de peste 55 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noaptea de luni spre marţi, operaţiunile au fost reluate şi în porturile Constanţa Sud şi Mangalia, după ce luni seară fuseseră redeschise porturile Constanţa-Nord şi Midia, în condiţiile în care vântul mai scăzuse în intensitate.

În noaptea de duminică spre luni, începând cu ora 2.00, în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud şi Mangalia au fost suspendate manevrele, din cauza vântului puternic, iar câteva ore mai târziu au fost oprite operaţiunile şi în Portul Midia. 

Regiunea Dobrogea s-a aflat, luni, sub atenţionare cod galben de vânt până în jurul orei 14.00, după care avertizarea a fost prelungită până la ora 20.00. În această perioadă viteza vântului a depăşit  55-65 de kilometri la oră. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.