Şeful Biroului Permise din Iaşi, Vasile Zacornea, a fost prins băut la volan, după ce a fost reclamat de un instructor auto că ar fi consumat alcool la o terasă dintr-un cartier ieşean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii ieşeni au confirmat că duminică seară au depistat în trafic un bărbat care conducea maşina având valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, la testarea cu aparatul alcooltest.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi reţinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Cel prins băut la volan de către poliţişti este şeful Biroului Permise din Iaşi, Vasile Zacornea, el fiind reclamat de către un instructor auto, care l-a văzut când s-a urcat în maşină după ce a ieşit de la o terasă din cartierul ieşean Dacia.

Instructorul auto a scris pe reţelele de socializare că a anunţat Poliţia Rutieră prin 112 şi că l-a urmărit apoi pe şeful Biroului Permise pe străzile din Iaşi până acesta din urmă a fost prins în zona cartierului Tudor Vladmirescu din municipiu.

Şeful Biroului Permise din Iaşi Vasile Zacornea a declarat pentru Ziarul de Iaşi că totul ar fi o răzbunare şi că ar fi fost pândit de către instructorul auto respectiv. Zacornea a recunoscut că a fost la terasă, dar că ar fi consumat cidru, nu alcool.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.