Un scandal a avut loc vineri dimineaţă în Mamaia, după ce patru persoane s-au certat cu agenţii de pază ai unui club din staţiune, iar la un moment dat unul dintre scandalagii a scos un pistol neletal şi a tras un foc în aer, apoi au luat-o la fugă, fiind prinşi o jumătate de oră mai târziu în Năvodari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri dimineaţă, patru persoane s-au certat cu agenţii de pază de la clubul Ego din Mamaia, scandalul având loc în parcarea acestuia. La un moment dat unul dintre cei patru scandalagii a scos un pistol neletal şi a tras un foc în plan vertical, după care au fugit. Trei dintre ei au reuşit să se urce într-o maşină, iar al patrulea a rămas pe afară, el fiind lovit de autoturismul respectiv.
 
Scandalagiii au fugit la Năvodari, fiind prinşi după o jumătate de oră. Ei au fost duşi la audieri, iar cel lovit cu maşina a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.